29. jul. 2014

Vakre historiske fliser - "Loft" fra Castle Stones

Castle Stones er håndlagde kopier av antikke stengulv. De er kun 8mm tykke og har liten egenvekt. De egner seg derfor godt der det normalt ikke kan legges naturstens-fliser på grunn av vekt eller tykkelse. Den lave egenvekten gjør også transport og legging vesentlig enklere.

Castle Stones type "Loft" tilbys, i likhet med "Dalle", i flere ulike størrelser. Men Loft-flisene er generelt noe større. Loft egner seg godt i husets største rom.
Loft har et gammelt og innbydende utseendemed en jevn og vakker overflate. For å oppnå denne spesielle effekten brennes steinene og klinkes for hånd. Inspirasjonen til flisene kommer fra franske og flamske herskapshus, noe som er klart synlig, og skaper en følelse av eksklusivitet. Flisene leveres i et utall varianter, og kombinasjonen av store og mindre fliser som er med på å skape det unike inntrykket.

Castle Stones er kun åtte millimeter tykke og med liten egenvekt. Flisene egner seg til bruk i alle husets rom, også våtrom, og er meget anvendelige og slitesterke. 
Castle Stones er tilgjengelig i tre forskjellige typer, hver i åtte fargevarianter. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...