3. jan. 2014

Historien bak Hoffz

Hoffz er kompromissløse og går alltid sine egne veier når det kommer til produkt og design. 
De er opptatt av mennesker og har meget tette bånd til sine leverandører, om det er i Europa eller andre steder i verden. Det er en opplevelse å komme til Nederland på besøk, atmosfæren er preget av en spesiell åpenhet og varme.

Hoffz gjør stor suksess i Holland, dette med bakgrunn i Hoffz sin filosofi rundt eksklusivitet for sine forhandlere og sitt unike design.

Vi har et mål om å etablere Hoffz i Norge over samme lest som i Holland.

Nylig bygget Carola og Jules et helt spesielt hus til foreldrene sine. Huset er innredet med Hoffz interiør, Castle Stones på alle gulv og Pure & Original kalkmaling på veggene. Huset er lokalisert rett ved siden av hovedkontoret til Hoffz, som ligger i Barloo sør i Holland. Huset har en helt fantastisk atmosfære og er gjennomført i stilen. Det har fått mye positiv oppmerksomhet i Nederlansk presse i det siste.

Her får dere litt flere bilder fra det vakre huset til Hoffz

 
Produktene til Hoffz produserer følgende steder:

Indonesia: 
Her henter de mye av kurvrottingen og bord med gamle materialer av eik og teak.

India: 
Her produserer de lamper og alle skap, seksjoner, samt mye av tekstilene.

Nepal: 
Her finner de alle vintage objektene sine. Alt som hentes fra Nepal er håndplukket av Carola. Hun reiser til Nepal flere ganger i året og drar sammen med en sherpa opp i fjellene for å finne de spesielle tingene. Mange av objektene som kommer fra Nepal er over 100 år gamle, alle har en historie. Disse tingene er meget populære.

Sør Afrika: 
Her produseres mange av pleddene.

Holland: 
Her produseres alt av sofaer og stoler. Møblene leveres i et stort utvalg av stoffer som holder en høy kvalitet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...